AGRONATURANDIA ¡¡¡Servicio a domicilio!!!
AGRONATURANDIA¡¡¡Servicio a domicilio!!!

AGRONATURANDIA: Passió pels animals

Les mascotes són part de la nostra família. Quan un animal de companyia arriba a les nostres cases passa a formar part de la nostra llar. Un membre nou i incondicional apareix en les nostres vides. Ells són un més i moltes vegades són els que millor comprenen els nostres sentiments.

Nosaltres sentim passió pels animals i per això ens decidim a crear AGRONATURANDIA. Van crear nostra empresa l'any 2014 amb el compromís d'ajudar a les persones amb la seva alimentació i benestar de les seves mascotes. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector, comencem nostra aventura animal i vegetal amb AGROBAUMA-JARDÍ i, posteriorment, amb AGROBAUMA SL. En aquestes botigues els animals de companyia anirien adquirint cada vegada més importància per a nosaltres. Situats i coneguts a Castellbell i el Vilar i a Manresa decidim llançar-nos a AbreraAGRONATURANDIA trobaria al centre comercial Montserrat Centre el seu espai perfecte per crear aquest regne per a les mascotes.

Pinsos, premis, fitosanitaris i multitud de complements per als teus animals. A més incorporem un servei de PERRUQUERIA CANINA perquè els teus gossos es vegin molt macos.

Contacte

 

Carrer Hostal del Pi, 4, local 7, 08630, Abrera (Barcelona).

Telèfon: 654 22 65 88

Correu electrònic: info@agronaturandia.es

Horari d'hivern

De dilluns a divendres: de 9:00h del matí fins 20:00h de la nit.

Dissabtes: de 9:00h del matí fins 20:00h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

Sol-licitar cita

Pots demanar la teva cita per a la perruqueria canina mitjançant el formulari que tens aquí.

Notícies

L'IVA veterinari

AGRONATURANDIA en xarxes socials: