AGRONATURANDIA
AGRONATURANDIA 

Preguntes i respostes

El menjar de gossos és dolenta per als gats? I a l'inrevés?

 

L'aliment per aquests dos tipus de mascotes és diferent perquè les seves necessitats nutricionals no són les mateixes. Els gats necessiten més quantitat de greix i proteïnes que els gossos perquè ells necessiten una dieta més variada. No passa res si el gat o el gos menja l'aliment de l'altre però no ha de ser un hàbit ja que podria derivar en problemes per a la seva salut. La manera més fàcil d'evitar aquesta pràctica seria administrar el menjar al mateix temps però en espais diferents.

Font: NotasdeMascotas.com

Que necessita la teva mascota quan es fa gran?

 

La vellesa és un procés natural que implica un canvi de vida per a la teva mascota i l'adaptació a les seves noves necessitats per part teva. Actualment gràcies a una millor cura i condicions de vida dels gossos i dels gats la seva esperança de vida es més gran. Es considera que un gos és senior al voltant dels 7 anys i que ho és un gat al voltant dels 8 anys. A partir d'aquesta edat, les teves mascotes han de realitzar revisions geriàtriques regulars per una adequada prevenció i per potenciar la seva qualitat de vida.

Font: LaVerdad.es

Qué puc fer perquè el meu gos s'acostumi al morrió?

 

Deixa que ho pugui olorar i dóna-li un premi ràpidament. Es la seva guia perquè posi el musell seguint un esquer de menjar amb el morrió posat però sense lligar. Acosta les cintes a la part darrerre sense tancar les. Dóna-li novament un premi i treu el morrió. Augment el temps amb el morrió posat ara amb les cintes una mica soltes. Quan ja s'hagi habituat col-loca bé les cintes i comença a caminar amb el teu gos per casa.

Font: Fundación Affinity

Quan tenen les gates el seu primer zel?

 

El primer zel el tenen durant la pubertat (igual que la resta de mamífers) i sol situar-se entre els 8 i 10 mesos d'edat. No obstant, no sempre és així ja que depèn del moment en què la gata hagi iniciat aquesta pubertat. Els factors que influeixen en aquest primer zel són principalment el pes i la raça. Però hi ha altres condicionants externs que els pot provocar com ara la proximitat d'un mascle o les hores de llum (d'aquí que l'època més fèrtil acostumi a ser a la primavera).

Font: Royal Canin

S'ha de banyar un hàmster?

 

Els hàmster dediquen una part del seu dia a empolainar-se. En principi són tan nets que no resulta necessari fer-ho. En realitat banyar-los no és molt sa per a ells perquè els traiem la seva defensa natural que protegeix la seva pell i regula la seva temperatura. Tanmateix, si cal fer-ho, tens tres tipus especials de bany. El més recomenable és el bany de sorra (sorra especial per a rosegador que pots trobar a les nostres botigues) ja que és el més còmode i el menys estressant per al hàmster. El segon sería el bany en sec que consisteix en aplicar-li un xampú en sec (també especial) i raspallar el seu pèl en les dues direccions. L'última opció sería (després d'haver esgotat les altres vies) el bany amb aigua però ha de ser ràpid. Has de banyar-lo sense mullar-li el cap, amb aigua tèrbola, assecar-lo immediatament i abrigar i mantenir còmode al hàmster.

Font: Experto Animal

Els agapornis poden viure sols?

 

Sí, els agapornis poden viure sols però no és l'ideal. A aquestes aus se les coneix com inseparables perquè solen viure en parella. Amb la parella tenen totes les necessitats afectives cobertes. Si un d'ells escapa o mor, l'altre es posarà triste però podrà superar-lo. En portar-li un nou company de la seva espècie tornarà a estar content. Per a això és fonamental una correcta socialització entre ells perquè aconsegueixin formar una nova parella d'inseparables. Si et decideixes per tenir solament un has de ser conscient que tu passaries a ser aquesta parella i hauries de dedicar molt de temps per fer front a aquesta manca afectiva que no tindria amb un altre agapornis. Sempre que sigui possible que flueixi l'amor!

Font: tengounagaporni/blogspot.com.es

Contacte

 

A. ABRERA

Carrer Hostal del Pi, 4, local 7, 08630, Abrera (Barcelona).

Telèfon: 654 22 65 88

Correu electrònic: info@agronaturandia.es

 

A. CASTELLDEFELS

Avinguda Constitució, 194, 08860, Castelldefels (Barcelona)

Telèfon: 931 05 33 45

Correu electrònic: servi@agronaturandia.es

 

A. GAVÀ

Rambla Joaquim Vayreda, 45,

08850, Gavà (BArcelona)

Telèfon: 931384424

Correu electrònic: servi@agronaturandia.es

 

Horari

A. ABRERA

De dilluns a dissabtes: de 9:00h del matí fins 21:00h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

 

A.CASTELLDEFELS

De dilluns a dissabtes: de 09:30h del matí fins 20:30h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

A. GAVÀ

De dilluns a dissabtes: de 10:00h del matí fins 20:30h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

 

 

 

Sol-licitar cita

Pots demanar la teva cita per a la perruqueria canina mitjançant el formulari que tens aquí.

Notícies

L'IVA veterinari