AGRONATURANDIA
AGRONATURANDIA 

Las adopciones de perros y gatos crecen por primera vez desde el 2014

Según las cifras del estudio, el 43% de los animales fue adoptado por una nueva familia e24diari (para leer noticia pinche aquí) 

​Primer nido de avispa asiática en Barcelona ciudad

Agentes Rurales de la Generalitat han localizado el primer nido en un jardín interior de la Universitat de Barcelona. Leer noticia en e24diari (pinche aquí)

Vallirana, primer municipio del Baix Llobregat en el que se detecta la avispa asiática

Vespa velutina en la comarca del Baix Llobregat (Barcelona).Leer en e24diari (pinche aquí)

Últimes notícies

La custòdia de la mascota al divorci

Les separacions no són sempre fàcils sobretot si no són cosa només de dos. Les mascotes també es veuen involucrades en elles. En el cas del divorci, la regulació vigent interpreta que els nostres animals de companyia són béns

La Terra perd el 58% d'animals en 40 anys

Segons l'informe Planeta Vivo aquesta xifra podria arribar al 67% de pèrdues d'animals salvatges en l'any 2020. La destrucció de la biodiversitat és un gran problema que s'uneix al canvi climàtic

L'animal de laboratori no pot volar en Iberia ni Air Europa

Investigacions en perill davant la restricció per part d'aquestes dues companyias a transportar animals de laboratori. Iberia al-lega qüestions de seguretat

És aquest el veritable Tarzan?

Un grup d'investigadors col-loquen càmeres per veure la vida i el comportament dels animals i es troben amb una petita sorpresa quan s'observen les imatges

Castració canina

He de castrar al meu gos?

Amb l'inici de la maduresa del gos seus instints s'accentuen i arriba el despertar sexual. La castració es bona per millorar el control de la natalitat canina, per ajudar a controlar el comportament i per evitar l'aparició o creixement de tumors hormonodependents.

IVA veterinari

El Congrés aposta per rebaixar l'IVA veterinari amb l'abstenció de Ciutadans i la negativa del PP

Aquest dimarts 4 d'octubre, la majoria del Congrés ha donat suport a la proposició no de llei d'Esquerra Republicana (ERC) que insta el govern a rebaixar l'IVA en els serveis veterinaris del 21% al 10%. Aquesta iniciativa ha estat recolzada per PSOE, Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea, PNB i bona part del Grup Mixt. En contra s'ha pronunciat el PP al·legant que aquesta elevació de l'IVA està realitzada dins el marc regulador europeu. Ciutadans ha decidit abstenir-se manifestant la no urgència d'aquesta proposició.

Dia Mundial dels Animals

Original catàleg de moda per conscienciar sobre l'abandonament animal

Els models són especials: els gossos i els gats. La fundació Afffinity ha llançat aquest dimarts, coincidint amb el Dia Mundial dels Animals, un catàleg de moda irònic amb la intenció de conscienciar la societat sobre l'abandonament. Des de Agronaturandia ens unim a aquest missatge i ens sentim orgullosos de tenir a Affinity entre els nostres proveïdors. Els animals no són peces de roba que es deixen a l'armari i s'obliden. El 2015 van ser recollits per societats protectores 104.501 gossos i 33.330 gats. Només el 20% van poder tornar a casa. Siguem "més animals" i no els abandonem, ells mai ho farien.

Últimes notícies de mitjans

Tanquem els zoològics?

Aquests llocs, associats en els seus inicis al colonialisme, acullen 3,5milions d'animals al món. Pero, còm viuen aquests animals? Són els zoos apropiats per a ells? El debat entre defensors i detractors està obert i és més intens ara que mai.

L'abella en perill d'extinció als EUA

Entre els motius de la baixa població d'abelles hi ha la reducció del seu hàbitat, els incendis, les espècies exògenes, els pesticides i la pèrdua de diversitat genètica.

"Before the flood" sobre el canvi climàtic

Se ha presentat recentment el tràiler d'aquest documental on apareixen personalitats com Obama i el papa Frances. Un documental incòmode, alarmant i esperançador sobre aquesta problemàtica que cada vegada preocupa més a la societat.

Els gossos ens entenen. I als gats?

Els gossos són capaços de distingir paraules. El cas dels gats és diferent. No han estat domesticats per obeir. No obstant això, podem arribar a entendre'ns mitjançant associacions de paraules però sense arribar a comprendre el seu significat.

Contacte

 

A. ABRERA

Carrer Hostal del Pi, 4, local 7, 08630, Abrera (Barcelona).

Telèfon: 654 22 65 88

Correu electrònic: info@agronaturandia.es

 

A. CASTELLDEFELS

Avinguda Constitució, 194, 08860, Castelldefels (Barcelona)

Telèfon: 931 05 33 45

Correu electrònic: servi@agronaturandia.es

 

A. GAVÀ

Rambla Joaquim Vayreda, 45,

08850, Gavà (BArcelona)

Telèfon: 931384424

Correu electrònic: servi@agronaturandia.es

 

Horari

A. ABRERA

De dilluns a dissabtes: de 9:00h del matí fins 21:00h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

 

A.CASTELLDEFELS

De dilluns a dissabtes: de 09:30h del matí fins 20:30h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

A. GAVÀ

De dilluns a dissabtes: de 10:00h del matí fins 20:30h de la nit.

Diumenges i festius tancat, excepte aquells que hi ha obertura de botigues.

 

 

 

Sol-licitar cita

Pots demanar la teva cita per a la perruqueria canina mitjançant el formulari que tens aquí.

Notícies

L'IVA veterinari